Vietnam için en fazla kaç gün vize alınabilir ?

vietnam vizesi en fazla kaç gün alınabilir ?

Vietnam’a nasıl vize alınır ?

Vietnam’a nasıl vize alınır, konusunu vietnam vizesi başlığında detaylı bir şekilde anlatmıştık. Eğer vietnam vizesi almak istiyorsanız, o yazıya detaylı bir şekilde göz gezdirmelisiniz.

Vietnam’da en fazla kaç gün kalınabilir ?

Vietnam’da en fazla 28 gün kalınabilir. Dilerseniz çift girişli, dilerseniz de tek girişli vize alabilirsiniz.

28 günden daha fazla kalmanın bir yolu var mı ?

Evet var. Şöyle bir durum, vizeniz bitmeden önce yeni bir vize onay mektubu temin ediyorsunuz. Ülkeye giriş, çıkış yaparak bir 28 gün daha kalış süresi elde edebiliyorsunuz.Her ne kadar uğraşlı bir iş olsada vietnamda uzun süreli kalmanın tek yöntemi bu.

En kolay ve en ucuz şekilde hangi ülkelere geçiş yapılabilir ?

Kamboçya ve tayland. Buralara kara yoluyla geçiş yapabilir, daha uygun maliyete bu işi halledebilirsiniz. Tayland karaoylu ile girişlerde 15 gün kalış süresi vermektedir, vize için ekstra para ödemezsiniz. Ancak Kamboçya kapıda 35 $ civarı vize ücreti almaktadır.

Vietnam için en fazla kaç gün vize alınabilir ?” üzerine bir düşünce

  1. ben 3 ay kalmak istiyorum ama sanırım mümkün değil. yazınızda anlattığınız gibi anca giriş çıkış yapabiliriz gibi görünüyor

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir